Pirkanmaan sahtipäivät 05.-06.11. (tai niin kauan kuin tavaraa riittää)

FACEBOOK

Oi sahti on!

Kolme anniskelupaikkaa, seitsemän sahtia ja lukematon määrä tarinoita suoraan haarikasta.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Pirkanmaan sahtipäivät tuo alkuoluen esille niin kuin sitä ei ole koskaan aikaisemmin tuotu. Vaikka kyseessä on suomalainen perinnejuoma, niin kolmen ravintolan yhteistyönä paalutettu tapahtuma ei kangistu kaavoihin.

KCM Pirkkalan Sommeliere-bistro, vuoden tulokas Beer shop & bar Kuja sekä Hervannan klassikko Kultainen apina tuovat tarjolle yhteensä seitsemää eri sahtia. Jokaisessa paikassa on tarjolla kaksi uniikkia muinaisolutta sekä Panimo Himon debyyttisahti.

Himon lisäksi sahtia ovat meille tehneet Olarin Panimo, Mallassepät (Sommeliere), Maku Brewing, Rocking Bear Brewers (Kuja) sekä Paloaseman Panimo ja Varastopanimo (Kultainen apina).

Lauantaina 06.11.21 on myös mahdollisuus osallistua kolmiosaiseen sahtitastingiin, kun Panimo Himon ydinkaksikko johdattaa kansan alkuoluen lähteille. Tastingit alkavat Pirkkalasta 14:00, siirtyvät Hervantaan 17:00 ja kiertue taputellaan keskustassa 20:00 alkaen.

Tastingeihin ei oteta ennakkovarauksia, vaan kaikki paikalle kykenevät saavat halutessaan osallistua. Maksat ainoastaan sahdeista. Kesto noin 45 minuuttia.

Sahti on tie, totuus ja elämä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑