Pirkkala/Birkala + olut = Bierkkala

Mikä hemmetti on Bierkkala?

Bierkkala on yksinkertaistettuna K-Citymarket Pirkkalan craft beer -jaosto (tulemme kyllä flirttailemaan muidenkin juomien kanssa aika ajoin).  Sen alle kuuluu tällä hetkellä marketin pienpanimohyllyt sekä Instagram ja Facebook. Bierkkala laajenee lähiaikoina baarin puolelle, kun Pirkkalan Citymarketin viini- ja olutravintola Sommeliere avaa ovensa – joskaan ihan Sommelieren avaukseen ei vielä saada olutta mukaan, sillä kylmäkaappi antaa odotuttaa itseään.

Sommeliere tulee toimimaan myös alustana Maista Bierkkala -tastingeille, jotka aloitetaan heti kun tilanne sen sallii. Luvassa on erilaisia teemoja sekä mielenkiintoisia vieraita olutmaailman huipulta.

Kesää ja syksyä kohden mentäessä Bierkkala tulee sitten tarjoamaan jotain ihan uutta ja ennennäkemätöntä. Siitä lisää tuonnempana, joten pysykää kanavalla…

Bierkkala-blogi on yksi sosiaalisen median kanava muiden joukossa. Tarkoitus ei ole kuitenkaan tuottaa ainoastaan mainossisältöä, vaan tulevaisuudessa sukellamme vaahtopintaa syvemmälle: luvassa on Bierkkalan keskeisten hahmojen esittelyä, panimo- ja maahantuojahaastatteluja, erilaisia testejä sun muuta (mahdollisesti) mielenkiintoista.

Videomateriaalia unohtamatta. Youtube-kanava on tulilla heti, kun saamme debyyttivideon kuvattua. Vapuksi olisi tarkoitus, ensimmäisen Maista Bierkkala -lootan yhteydessä, julkaista tastingpätkä. Tastingvideot tulevat kulkemaan käsi kädessä Sommelieren maisteluiden kanssa, eli tavoitteena olisi aina vieraiden kanssa kuvata samalla reissulla olutaiheinen video.

Tätä kaikkea Bierkkala on nyt ja tätä kaikkea se tulee olemaan. Tai se tulee olemaan PALJON enemmän, mutta mekään emme tarkkaan vielä tiedä, että mitä kaikkea.

Hyppää siis hype-junaan ja tule rakentamaan kanssamme Bierkkalasta maan johtavaa olutmarkettia.

P.s. Minä, Teemu Lahtinen, olen tämän blogin ylläpitäjä. Jotkut saattavat tuntea minut Bönthöö bönthöö -liikanimellä. Sen nimisen olutblogin yhä savuaville raunioille Bierkkalakin on rakennettu. Tulen esittelemään itseni kuitenkin hieman paremmin Bierkkalan hahmot -juttusarjassa.  

3 thoughts on “Pirkkala/Birkala + olut = Bierkkala

Add yours

 1. Perjantaina työpäivän jälkeinen olut Sommelieressa kuulostaa todella hyvältä. En malta odottaa mahdollisia tastingeja oluen parissa.

  Tykkää

  1. Hieno kuulla! Ei muuta kuin tervetuloa heti kun saadaan homma rullaamaan. Ja tastingeja on jo suunniteltu muutaman kotimaan huippupanimon kanssa, eli niitä aletaan heti järjestämään, kun saamme valtiolta/Keskolta luvan.

   T. Teemu

   Tykkää

 2. Päivitysilmoitus: Bierkkalan moniste | Olutkoira

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑